ARBËNIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nje ndim nga te gjith

2 posters

Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:25 am

dua qe keto shenime nga gjuha shqipe kush ka mundesi ti perkthej ne qdo gjuh qe mundeni
Anglisht , frengjisht, gjermanisht qdo gjuh qe e njiheni ju lutem te perktheni po me duhet ta bej ket video ne disa gjuh te tjera ja ajo ne shqip qe e kam ber :
https://www.youtube.com/watch?v=C6rKlE9cl-E&feature=channel_page
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:26 am

Një leter e nje femiju të palindur:
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:28 am

Tung Mami!, Si je?, Unë jam shumë mirë.

Kan kaluar vetëm disa ditë prej se kam filluat të krijohem dhe tani po rritem në ty.
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:30 am

Me të thënë të drejtën, nuk mund ta përshkruaj gëzimin që kam, qe ti je nëna ime.

Gjithashtu me ben të lumtur që kam filluar te krijohem nga Dashuria.

Jam i sigurt se do të jem fëmiju me i lumtur.
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:33 am

Nënë, një muaj kaloi dhe tani po e shoh se si po me formohet trupi im.E di se tani nuk dukem aq mirë, por, ke durim dhe prit se unë do të bejë të krenohesh me mua! Edhe pse jam i lumrut, e ndjej se dicka nuk është në rregull!...

Duket se ke mendime të cuditshme të më braktisësh pergjithmonë, por, besoj se gjithcka do te jetë ne rregull! Mos u dëshpëro...
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:34 am

Dy muaj e gjysëm kaluan Nënë, tani kam edhe duart nënë, me cilat do të mundi të luaj. Ohh sa jam i lumtur..
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:35 am

Pse ti dhe babi gjithmonë fjaloseni kur takoheni me njëri tjetrin??
A nuk më doni më?? Une do te bej gjithcka që ju të me doni mua...
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:36 am

Tani kaluan 3 muaj nënë, por, ti akoma e merzitur.Nuk e di se cka po ndodhe,jam shumë i hutuar..


Sot ishim në një kontroll te xhaxhi mjek dhe ai e caktoi nje termin nesër tër ty.

Nuk e kuptoj pse une ndihem kaq mirë,kurse ti jo nënë!
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:37 am

Nënë, ku po shkojm? Cfar po ndodhë??

Nënë, ti asnjeherë nuk flen ne këtë kohë,kjo nuk është koha jote e gjumit,pse po shtrihesh? Vec kësaj une nuk jam i lodhur, dua te luaj.

Uhh!!! cka bën kjo gjë ne shtëpinë time??
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:39 am

Është lojë e re??

Hej, Kjo po e përpinë tërë shtëpinë time...

Të lutem mos me terhiq mua! joooo....Mos me godit, me dhemb?!!!


A nuk po e sheh se sa i vogel qe jam, nuk mundem te mbrohem!!!

Nënë !!!ndali ata , kjo është dora ime!!!

Nënë, kemba ime,ata po e shqyejnë kemben time!!!
Më mbroj nënë të lutem!!!

Më ndihmo nënë !!!
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:40 am

Thuaju te ndalen, të premtoj se nuk do ti shkelmoj nëse ndalen.

Si ështe e mundur që njeriu te me bejë nje gjë të tillë??

Oh nënë, nuk mundem më....ndi..h..më...
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:42 am

17 vite kaluan prej se e bëre atë vendim fatal.
Si e ndien veten pas kesaj që bëre.

Të lutem mos qaj.Mos Haro, une ende te dua dhe gjithmon do te pres me duat te hapura.

Te dua shumë!!!!

Femiju yt.
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Thu May 07, 2009 5:45 am

A është edhe aborti vrasje?
Nëse është vrasje përse nuk denohet.edhe nese keni ndonje keng ne gjuh te huaj qe i kushtohet ketij fenomeni ju lutem ma dergoni

pres nga ju te nderuara dhe te nderuar
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  AuLoNa Thu May 07, 2009 10:53 am

A letter of an unborn child:

Hello Mommy! How are you?, I am very good.

Have been a few days since I started to form and now I am growing inside you.

To tell the truth, I cannot describe the joy I have, that you're my mother.

Also makes me happy that I am a creation of Love.

I am certain that I will be the happiest child.

Mother, a month passed and now can see how my body is formed. I know that now I do not look so good, but have patience and wait that I will make proud of me! Although I am happy, can feel that something is not OK! ...

It appears that you have strange thoughts to leave me forever, but I believe that everything will be OK! Do not despair ...

Two and a half months passed Mother, now I have hands too mother, with which will be able to play. Ohh how happy I am...

Why you and father always argue when meeting each other?
Do not you want me no more? I will do everything for you want with me ...

Now mother 3 months have passed, but you still upset. Don’t know what's happening, I am very confused...


Today we were in a control at the doctor and he set an appointment tomorrow for you.

I do not understand why I feel so good, but not you mother! Mother, where are we going? What's happening?

Mother, you never sleep at this time, this is not your sleeping time, why do you lie down? Beside this I am not tired, I want to play.

Uhh! What is this play in my house? Is it a new game?

Hey, this is destroying throughout my house ...

Please do not drag me in! Noooo.... Don’t hit, it hurts?!


Can’t you see how small I am, cannot defend myself!

Mother! Stop them, this is my hand!

Mother, my leg, they are ripping my leg!
Protect mother, please!

Help me mother! Tell them to stop, I promise it will not kick if they stop.

How is it possible that the human to do such a thing?

Oh mother, I can’t any more.... Help. ... .. 17 years passed from that fateful decision you made.
How do you after what you did!

Please do not cry. Don’t forget, I still love you and always be waiting with open arms.

I love you very much!!

Your child.
AuLoNa
AuLoNa
No rank
No rank

Female
Number of posts : 1002
Location : USA
Humor : Plenty..:)
Registration date : 2009-01-27
Points : 118
Reputation : 33

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  uck_aksh Fri May 08, 2009 7:53 am

FLM AuLoNa
uck_aksh
uck_aksh
Graphic Designer
Graphic Designer

Male
Number of posts : 26
Age : 50
Location : Shqipria e Madhe
Registration date : 2009-05-01
Points : 6
Reputation : 3

http://www.syrishqiponje.skyblog.com

Back to top Go down

Nje ndim nga te gjith Empty Re: Nje ndim nga te gjith

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum