ARBËNIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

5 posters

ARBËNIA :: Forum :: Love

Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  zojs Mon Feb 02, 2009 4:17 am

Nezir Myrta / VEÇ SHQIPJA LINDË BIJË TË SHQIPES!

(fjalë të urta origjinale)

- Femra është veshguese - mashkulli është synues

(fjala vëzhgim, vëzhgues/e është gabim, se ka të bëj me veshin, fjalë e re për ne)

- Femra është zemra e mashkullit - mashkulli është syri i femrës!

- Femra dashurohet në zemrën e mashkullit (guximin) - mashkulli dashurohet në sytë e femrës (bukurinë e dashurisë)!

- Sytë e femrës janë bukuria e dashurisë! BUKURIA E DASHURISË.

- Femra është bukuria e dashurisë - mashkulli është dashuria e bukurisë!

- Syri i femrës është dashuria - zemra e mashkullit është guximi (zemërnik)

- Femra dëgjon, veshgon edhe mizën dhe nuk e veshgon britmën!

- Femra e mirë nuk të flet nga dhoma tjetër, por ofrohet bukur symësy.

- Nëse femra krahasohet me trëndafilin - gjembat janë mashkulli.

- Femra me mashkullin - trëndafili me gjëmba!

- Gjembat janë roja e trëndafilit, roje e padiktuar veç kur të shpojnë.

- Femra pa mashkull - trëndafili pa gjëmba, e merr gjithkush kur të don (ajo).

- Femra e mirë njihet duke i larë enët.

- Femra pa mashkull - vida pa shraf - mashkulli pa femër si shrafi pa vidë - nuk vyen gjë, le të punojnë sa të dojnë - kot!

- Femra ruhet nga larg - shtëpia ruhet nga jashtë!

- Nëse Eva është pjesë kofshe e Adamit - ai mbanë zemrën e saj.

- Femra është e etshme dhe e uritur vetëm në zemër, e mashkulli është i etshëm dhe i uritur vetëm në shpirt.

- Femra është zemra e mashkulli është shpirti.

- Shpirt e zemër - mashkull e femër!

- Femra don - mashkulli din!

- Femra nuk mund të jetojë pa fjalën zemër - e jeton pa zemër, se mashkulli është zemra e saj!

- Asnjë femër nuk ka zemër posa të bie në dashuri!

- Femra ka zemër - vetëm kur është pa burrë!

- Femrën e mbanë gjallë fjala fjalë, apo fjala punë e burrit!

- Fëmia është bima e zemrës së femrës.

- Femra pa fëmij është si ara pa bimë, lavro e mbjell e kurrë nuk mbinë bima.

- Femra pa fëmij është mund i Sizifit!

- Femra është pa zemër - ai që ia jep, ia falë, pulësi i tij rrah në femrën.

- Femra është zemra e mashkullit.

- Femra është zemra!

- Femra është pulësi i zemrës së mashkullit, e mashkulli është frymëmarrja e femrës!

- SHQIPJA LINDË BIJË TË SHQIPES! (fillova për pak nga një, e doli shumëWink

origjinal, nga unë - prit, kam edhe...
zojs
zojs
No rank
No rank

Male
Number of posts : 157
Registration date : 2009-01-27
Points : 16
Reputation : 16

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  zojs Mon Feb 02, 2009 3:29 pm

Femra ma e bukur është ajo me të cilën jeton!
zojs
zojs
No rank
No rank

Male
Number of posts : 157
Registration date : 2009-01-27
Points : 16
Reputation : 16

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  *Anxhi* Mon Feb 02, 2009 3:42 pm


- Nëse femra krahasohet me trëndafilin - gjembat janë mashkulli.


Nese femra krahasohet me trendafilin-mashkulli eshte vesa qe e njom dhe freskon. Nuk me pelqen ideja e gjembit Very Happy

*Anxhi*
No rank
No rank

Female
Number of posts : 116
Registration date : 2009-01-27
Points : 0
Reputation : 2

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  zojs Mon Feb 02, 2009 3:53 pm

*Anxhi* wrote:

- Nëse femra krahasohet me trëndafilin - gjembat janë mashkulli.


Nese femra krahasohet me trendafilin-mashkulli eshte vesa qe e njom dhe freskon. Nuk me pelqen ideja e gjembit Very Happy


e po nuk ka trëndafil pa gjëmba, ata nuk shpojnë trëndafilin, po e mbrojnë, shpojnë atë që e këputë trëndafilin pa kujdes!

Vesa nuk krahasohet me mashkullin, sepse është e përkohshme.
zojs
zojs
No rank
No rank

Male
Number of posts : 157
Registration date : 2009-01-27
Points : 16
Reputation : 16

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  zojs Mon Feb 02, 2009 3:54 pm

Femra e guximshme, është ajo që ka urtësinë, vetëm urtësia është guximi i femrës, çdo gjë tjetër është shkatrrim!
zojs
zojs
No rank
No rank

Male
Number of posts : 157
Registration date : 2009-01-27
Points : 16
Reputation : 16

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  Leka Sat Feb 21, 2009 10:07 am

Rrespektet e mija Nezir
Leka
Leka
Moderator
 Moderator

Male
Number of posts : 334
Registration date : 2009-01-27
Points : 64
Reputation : 20

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  zojs Sat Feb 28, 2009 12:18 am

Leka wrote:Rrespektet e mija Nezir


Gjithashtu i nderuari, Leka!
zojs
zojs
No rank
No rank

Male
Number of posts : 157
Registration date : 2009-01-27
Points : 16
Reputation : 16

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  Arbon Sat Mar 07, 2009 11:19 am

zojs wrote:Femra e guximshme, është ajo që ka urtësinë, vetëm urtësia është guximi i femrës, çdo gjë tjetër është shkatrrim!

Ato nuk e zoterojne urtesine kur jane te bukra e te lakmushme.
Arbon
Arbon
Junior Member
Junior Member

Male
Number of posts : 19
Age : 51
Location : Niagara Falls
Registration date : 2009-01-31
Points : 2
Reputation : 3

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  zojs Sat Mar 07, 2009 3:21 pm

Arbon wrote:
zojs wrote:Femra e guximshme, është ajo që ka urtësinë, vetëm urtësia është guximi i femrës, çdo gjë tjetër është shkatrrim!

Ato nuk e zoterojne urtesine kur jane te bukra e te lakmushme.

urtësia përfshinë gjithçka: forcë, energji, guxim, madhështi tek femra! Vetëm në atë mënyrë, realizon gjithë dëshirat e saj! Në të kundërten - asgjë!
zojs
zojs
No rank
No rank

Male
Number of posts : 157
Registration date : 2009-01-27
Points : 16
Reputation : 16

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  nadylert Thu Apr 02, 2009 4:25 pm

zojs wrote:
Arbon wrote:
zojs wrote:Femra e guximshme, është ajo që ka urtësinë, vetëm urtësia është guximi i femrës, çdo gjë tjetër është shkatrrim!

Ato nuk e zoterojne urtesine kur jane te bukra e te lakmushme.

urtësia përfshinë gjithçka: forcë, energji, guxim, madhështi tek femra! Vetëm në atë mënyrë, realizon gjithë dëshirat e saj! Në të kundërten - asgjë!

Shume fare dakort e ke pershkru shume bukur.

nadylert
Junior Member
Junior Member

Number of posts : 5
Registration date : 2009-04-02
Points : 0
Reputation : -1

Back to top Go down

FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT Empty Re: FEMRA NE OPINIONIN E MASHKULLIT

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


ARBËNIA :: Forum :: Love

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum