8 Marsi- Dita ndërkombëtare e grave.
3 posters
ARBËNIA :: Forum Shqiptar :: Letërsia
Page 1 of 1
8 Marsi- Dita ndërkombëtare e grave.
Ju urojme te gjitha nenat,motrat e grate shqiptare, ane e mbane botes ku ata jetojne e punojne dhe edukojne femijet e tyre me frymen e dashurise per njeri tjetrin e per vendin e gjuhen e paster shqipe. Te nderuara nena,motra e gra shqiptare, Gezuar 8 Marsin , festen tuaj.Mbretrofte paqja, lumturia e harmonia gjithmone ne shtepijat tuaja.
8 marsi është dita ndërkombëtare e grave. Kjo ditë festohet në shumë vende të botës. Dita ndërkombëtare e grave është historia e grave të zakonshme që kanë bërë histori. Kjo ditë është rrënjosur si luftë shekullore e grave për të marrë pjesë në shoqëri në nivel të barabartë me burrat. Ideja e ditës ndërkombëtare të grave erdhi në fillim të shekullit 20 që në botën e industrializuar si pjesë e zgjerimit, rritjes së popullsisë dhe ideologjive radikale. Ndaj sot ne kete dite ne te gjithe nderojme punen e tyre te madhe ne edukimin dhe ecurine per pregatitjen e nje brezi te ri me vitytet me te mira per te ecur perpara ne rrugen e veshtire te jetes.Te kujtojme sakrificat e tyre.Te tregojme me shume respekt per punen e vepren e tyre.
Edhe njehere gezuar 8 marsin festen tuaj te nderuara nenat, motrat tona e grate shqiptare, gezuar!
8 marsi është dita ndërkombëtare e grave. Kjo ditë festohet në shumë vende të botës. Dita ndërkombëtare e grave është historia e grave të zakonshme që kanë bërë histori. Kjo ditë është rrënjosur si luftë shekullore e grave për të marrë pjesë në shoqëri në nivel të barabartë me burrat. Ideja e ditës ndërkombëtare të grave erdhi në fillim të shekullit 20 që në botën e industrializuar si pjesë e zgjerimit, rritjes së popullsisë dhe ideologjive radikale. Ndaj sot ne kete dite ne te gjithe nderojme punen e tyre te madhe ne edukimin dhe ecurine per pregatitjen e nje brezi te ri me vitytet me te mira per te ecur perpara ne rrugen e veshtire te jetes.Te kujtojme sakrificat e tyre.Te tregojme me shume respekt per punen e vepren e tyre.
Edhe njehere gezuar 8 marsin festen tuaj te nderuara nenat, motrat tona e grate shqiptare, gezuar!
Re: 8 Marsi- Dita ndërkombëtare e grave.
Gezuar festen Nena ime e dashur. Te puth varrin tend ! Vetem ti me ke thene te verteten ne kete jete! Vetem ti dije te duash!.......
Hene@ wrote:Gezuar festen Nena ime e dashur. Te puth varrin tend ! Vetem ti me ke thene te verteten ne kete jete! Vetem ti dije te duash!.......
Mos u merzit Hene, nena jote eshte ne nje vend te qete.

Përshendetje nënave tona.

AuLoNa- No rank
-
Number of posts : 1002
Humor : Plenty..:)
Registration date : 2009-01-27
Nënë moj ti nëna ime
e dhëmbshura nënë
me qumësht zëmre më rrite
nënë moj ballë hënë
Nënooooooooo
O moj nëna ime
Si një trëndafil prej vese
më mbaje për dore
buzë ëmbël më qeshje
si thëllëzë mbi borë
Nëooooooooooo
O moj nëna ime